Tematicky zaměřené projektové dny jsou určeny pro žáky 8. a 9. tříd základních škol. Během návštěvy se účastník zapojí do života naší školy a seznámí se nejen s jejím prostředím, ale také s 4 letým studijním oborem Stavebnictví.

Odborná zaměření oboru Stavebnictví:

Pozemní stavitelství

Stavitelství a architektura

Architektura a interiérový design.

Program začíná vždy v 10:00 hodin a trvá 2 vyučovací hodiny. Projektového dne se může zúčastnit část třídy základní školy (maximálně 15 žáků) nebo jednotliví mladí zájemci. Vybraný termín si včas rezervujte e-mailem: sekretariat@spsgocar.cz nebo na telefonním čísle: 261 212 572.

Proč si vybrat SPŠ stavební Josefa Gočára v Praze 4?

  • Stavebnictví je krásným technickým oborem, který tvůrčí činností zasahuje do krajinotvorby a ovlivňuje životní prostředí. Obor nabízí absolventům široké možnosti uplatnění.
  • Ve výuce oboru má škola tradici 185 let. Byla a je školou, která dává absolventům dobré odborné základy.
  • Střední průmyslová škola stavební Josefa Gočára (dříve Zborovská) je pojmem v odborném školství, je známa široké veřejnosti.
  • Snažíme se o komplexní přípravu žáků tak, aby dokázali řešit úkoly samostatně, zodpovědně, uměli využívat nejmodernější techniku a aby se dokázali v životě prosadit a dobře uplatnit.
  • Škola je umístěna v klidném prostředí s dobrými podmínkami pro výuku i využití volného času. Výhodou je i snadná dostupnost MHD a možnost ubytování mimopražských žáků.

Letáček ke stažení.